Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Karfiol 'Neckarperle' / Brassica oleracea

Középkorai, bőven termő fajta, kora nyári vagy őszi termesztésre.

Választható kiszerelés:

1 tasak (kb. 70 növényhez elegendő) → 490 Ft → szállítás egész évben, készlet szerint

          

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Csíráztató tálca tetővel Csíráztató tálca tetővel
99 Ft
Lebomló papírfalú tőzeghenger Lebomló papírfalú tőzeghenger
600 Ft
Trifender Pro WP termésnövelő készítmény Trifender Pro WP termésnövelő készítmény
1.835 Ft
"Florimo" Palánta és magvető föld "Florimo" Palánta és magvető föld
490 Ft

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

mail Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

 

Kép: Név: Választható kiszerelés: Elérhetőség: Ár: Egységár: Kosárba
Karfiol 'Neckarperle' / Brassica oleracea
1 tasak
10 db raktáron
490 Ft
490,00 Ft/db
Menny.:dbKosárba

Leírás

enlightenedKarfiol 'Neckarperle' (Brassica oleracea): A 'Neckarperle' fajta kora nyári vagy őszi termesztéskor is biztos hozamot ígér. A formás, zsenge, szemcsés virágzatot erős levelek veszik körül. Hófehérek, kiváló minőségűek, és változatos a felhasználási lehetőségük.

TERMŐHELY:

Napos vagy félárnyékos fekvés, nedves, homokos-agyagos, humuszos, tápanyagban gazdag talaj.

VETÉS:

Február-áprilisi vetéssel (fűtött helyen) neveljünk palántákat, melyeket áprilistól ültessünk a szabadba, 30 x 40 cm-es távolságra. Vetési mélység: kétszeres magvastagság. 15-20 oC-on csírázik, 8-10 nap alatt. Valamennyi káposztafélénél ajánlatos a vetésforgó betartása, tehát 2-3 évig lehetőleg ne kerüljön újra ugyanarra a helyre.

GONDOZÁS:

Gyakran kapáljuk, és töltsük fel a tövét. Víz és tápanyagigényes, sok nitrogént és káliumot igényel. Ne ültessük spenót vagy fejes káposzta után.

BETAKARÍTÁS:

A kb. 1 kg súlyú fejeket takarítsuk be, mikor fehér színűekké és tömötteké váltak. Az egyes tövek nem egyszerre érnek, többszöri szedés szükséges. A túl erős, perzselő napsugárzás ellen, a fejeket, a leveleikkel takarjuk.

MEGJEGYZÉS:

A friss karfiolt a kemény, friss-zöld takarólevelekről ismerhetjük fel.
.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés