Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Metélőpetrezselyem 'Grüne Perle' / Petroselinum crispum

Finoman bodros levelű, dekoratív, bevált fajta.

Választható kiszerelés:

1 tasak (2 méter vetőcsík) → 1100 Ft → szállítás egész évben, készlet szerint

          

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Csíráztató tálca tetővel Csíráztató tálca tetővel
99 Ft
Lebomló papírfalú tőzeghenger Lebomló papírfalú tőzeghenger
600 Ft
Trifender Pro WP termésnövelő készítmény Trifender Pro WP termésnövelő készítmény
1.690 Ft
"Florimo" Palánta és magvető föld "Florimo" Palánta és magvető föld
490 Ft

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

mail Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

 

Kép: Név: Választható kiszerelés: Elérhetőség: Ár: Egységár: Kosárba
Metélőpetrezselyem 'Grüne Perle' / Petroselinum crispum
1 tasak
10 db raktáron
1.100 Ft
1.100,00 Ft/db
Menny.:dbKosárba

Leírás

enlightenedMetélőpetrezselyem 'Grüne Perle' (Petroselinum crispum): A 'Grüne Perle' fajta finoman bodros, sötétzöld levelei, kemény szárakon, sűrű állományt képeznek. Akár friss fogyasztásra, akár konyhai felhasználásra, sokoldalúan használják. Kellemes íze mellett, magas C vitamin tartalma is frissítő hatású. Jó fagytűrése miatt szabadföldön is termeszthető. Termesztési időtartam: 20 hét.

TERMŐHELY: 

Jól előkészített, mésztartalmú, nedves talajba vessük. Váltogassuk a termőhelyét, ugyanarra a helyre 5 évente ültessük, és a friss szerves trágyát kerüljük.

VETÉS: 

Március-áprilisban szabadföldbe. Az előkészített talajon készítsünk 1 cm mély barázdát, ebbe fektessük a vetőcsíkot, és nedvesítsük meg. Ezután takarjuk be a talajjal, és még egyszer jól öntözzük be.

Csírázási hőmérséklet: 10-20 oC.

Csírázási idő: 15-35 nap.

GONDOZÁS: 

Tartsuk gyommentesen és egyenletesen nedvesen, kerüljük a pangó vizet.

BETAKARÍTÁS: 

Szinte a télbe menően is szedhetjük, fátyolfóliás takarással védhetjük a fagytól. A leveleket mindig legalul vágjuk le, de a legbelső szívleveleket hagyjuk meg.

MEGJEGYZÉS: 

Hogy az ízanyagokat és vitaminokat ne veszítsük el, a petrezselymet mindig csak a főzés után adjuk az ételhez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés