Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Petrezselyem 'Mooskrul 2' / Petroselinum crispum

Bőven termő, egyéves, egészséges, fodros levelű fajta.

Választható kiszerelés:

1 tasak (kb. 7-8 m hosszú sorra elegendő) → 360 Ft → szállítás egész évben, készlet szerint

          

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Csíráztató tálca tetővel Csíráztató tálca tetővel
99 Ft
Lebomló papírfalú tőzeghenger Lebomló papírfalú tőzeghenger
600 Ft
Trifender Pro WP termésnövelő készítmény Trifender Pro WP termésnövelő készítmény
1.690 Ft
"Florimo" Palánta és magvető föld "Florimo" Palánta és magvető föld
490 Ft

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

mail Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

 

Kép: Név: Választható kiszerelés: Elérhetőség: Ár: Egységár: Kosárba
Petrezselyem 'Mooskrul 2' / Petroselinum crispum
1 tasak
10 db raktáron
360 Ft
360,00 Ft/db
Menny.:dbKosárba

Leírás

enlightenedPetrezselyem 'Mooskrul 2' (Petroselinum crispum): Fodros levelű fajta. Alkalmas téli hasznosításra is balkonládában vagy virágcserépben nevelve. Enyhébb téli napokon akár kinn hagyható, nagy hidegben helyezzük a konyhaablakba, hangulatos dekorációként is.

TERMŐHELY:

Jól előkészített, meszes, nedves talaj. Növényegészségügyi okokból lehetőleg csak 5 évenként kerüljön újra ugyanarra a helyre, és kerüljük a friss szerves trágyázást.

VETÉS:

Helybe vessük márciustól júniusig. Vetési mélység: 0,5-1 cm. A felszínre vetett magvetést csak enyhén nyomjuk a talajhoz. Nedves homokon szűrőpapír között előcsíráztathatjuk,ezzel gyorsíthatjuk a csírázást. A megduzzadó magot azonnal vessük földbe.

Csírázási hőmérséklet: 10-20 oC.

Csírázási idő: 15-35 nap.

GONDOZÁS:

Egyenletesen nedvesen és gyommentesen tartsuk,de a pangó nedvességet kerüljük.

BETAKARÍTÁS:

Fóliával vagy fátyolfóliával takarva még télen is szedhetjük. A levélnyeleket mélyen vágjuk, de a belső szívleveleket hagyjuk meg.

MEGJEGYZÉS:

Ételekhez csak a főzés után adjuk hozzá, mert a hő hatására a vitaminok és aromaanyagok elbomlanak.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés