Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Petrezselyem 'Gigante d'Italia' / Petroselinum crispum

Bőtermő, egészséges, sima levelű.

Választható kiszerelés:

1 tasak (2 méter vetőcsík) → 1100 Ft → szállítás egész évben, készlet szerint

Figyelmeztető

!!!  Növények csomagolási egysége:

     dugványok → 10 db (lehet több fajta is)

     cserepes növények → lehetőleg 6 db (lehet több fajta is)

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

mail Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

 

Kép: Név: Választható kiszerelés: Elérhetőség: Ár: Egységár: Kosárba
Petrezselyem 'Gigante d'Italia' / Petroselinum crispum
1 tasak
10 db raktáron
1.100 Ft
1.100,00 Ft/db
Menny.:dbKosárba

Leírás

enlightenedPetrezselyem 'Gigante d'Italia' (Petroselinum crispum): A 'Gigante d'Italia', nevéhez hűen, robusztus, nagy leveleket nevel, és bőtermő. Erős, aromás íze miatt levesek, saláták és dekorációk tökéletes alkotóeleme. Termesztési idő: 20 hét.

TERMŐHELY: 

Jól előkészített, meszes, nedves talajt kedvel. Ne alkalmazzunk friss szerves trágyázást, és 5 éves forgóban termesszük, tehát ugyanarra a helyre csak 5 évente kerüljön újra.

VETÉS: 

Márciustól, ha a talaj már kellőképpen felmelegedett, vessük szabadföldbe. Készítsünk, a jól előkészített talajon, 0,5-1 cm mély barázdát, helyezzük bele a vetőcsíkot, nedvesítsük meg, takarjuk be földdel, és az egészet még egyszer jól öntözzük be.

Csírázási hőmérséklet: 10-20 oC.

Csírázási idő: 15-35 nap.

GONDOZÁS: 

Tartsuk gyommentesen és egyenletes nedvességen, a pangó vizet kerüljük.

BETAKARÍTÁS: 

Egészen a télbe hajlóan szedhetjük, fólia vagy fátyolfólia takarással még tovább is. A leveleket mindig legalul vágjuk le, de a belső szívleveleket hagyjuk meg.

MEGJEGYZÉS: 

A vitaminok és ízanyagok hőérzékenyek, ezért a petrezselymet mindig csak a főzés után adjuk az ételhez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés