Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Petrezselyem 'Gigante d'Italia' / Petroselinum crispum

Bőtermő, egészséges, sima levelű.

Választható kiszerelés:

1 tasak (2 méter vetőcsík) → 1100 Ft → szállítás egész évben, készlet szerint

          

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Csíráztató tálca tetővel Csíráztató tálca tetővel
99 Ft
Lebomló papírfalú tőzeghenger Lebomló papírfalú tőzeghenger
600 Ft
Trifender Pro WP termésnövelő készítmény Trifender Pro WP termésnövelő készítmény
2.230 Ft
"Florimo" Palánta és magvető föld "Florimo" Palánta és magvető föld
490 Ft

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

mail Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

 

Kép: Név: Választható kiszerelés: Elérhetőség: Ár: Egységár: Kosárba
Petrezselyem 'Gigante d'Italia' / Petroselinum crispum
1 tasak
6 db raktáron
1.100 Ft
1.100,00 Ft/db
Menny.:dbKosárba

Leírás

enlightenedPetrezselyem 'Gigante d'Italia' (Petroselinum crispum): A 'Gigante d'Italia', nevéhez hűen, robusztus, nagy leveleket nevel, és bőtermő. Erős, aromás íze miatt levesek, saláták és dekorációk tökéletes alkotóeleme. Termesztési idő: 20 hét.

TERMŐHELY: 

Jól előkészített, meszes, nedves talajt kedvel. Ne alkalmazzunk friss szerves trágyázást, és 5 éves forgóban termesszük, tehát ugyanarra a helyre csak 5 évente kerüljön újra.

VETÉS: 

Márciustól, ha a talaj már kellőképpen felmelegedett, vessük szabadföldbe. Készítsünk, a jól előkészített talajon, 0,5-1 cm mély barázdát, helyezzük bele a vetőcsíkot, nedvesítsük meg, takarjuk be földdel, és az egészet még egyszer jól öntözzük be.

Csírázási hőmérséklet: 10-20 oC.

Csírázási idő: 15-35 nap.

GONDOZÁS: 

Tartsuk gyommentesen és egyenletes nedvességen, a pangó vizet kerüljük.

BETAKARÍTÁS: 

Egészen a télbe hajlóan szedhetjük, fólia vagy fátyolfólia takarással még tovább is. A leveleket mindig legalul vágjuk le, de a belső szívleveleket hagyjuk meg.

MEGJEGYZÉS: 

A vitaminok és ízanyagok hőérzékenyek, ezért a petrezselymet mindig csak a főzés után adjuk az ételhez.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés