Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Metélőpetrezselyem 'Moskrul 2' / Petroselinum crispum

Bőtermő, egészséges, bodros levelű.

Választható kiszerelés:

1 tasak (2 méter vetőcsík) → 1100 Ft → szállítás egész évben, készlet szerint

          

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Csíráztató tálca tetővel Csíráztató tálca tetővel
99 Ft
Lebomló papírfalú tőzeghenger Lebomló papírfalú tőzeghenger
600 Ft
Trifender Pro WP termésnövelő készítmény Trifender Pro WP termésnövelő készítmény
1.835 Ft
"Florimo" Palánta és magvető föld "Florimo" Palánta és magvető föld
490 Ft

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

mail Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

 

Kép: Név: Választható kiszerelés: Elérhetőség: Ár: Egységár: Kosárba
Metélőpetrezselyem 'Moskrul 2' / Petroselinum crispum
1 tasak
10 db raktáron
1.100 Ft
1.100,00 Ft/db
Menny.:dbKosárba

Leírás

enlightenedMetélőpetrezselyem 'Moskrul 2' (Petroselinum crispum): A 'Moskrul 2' bodros levelű fajta, melyet problémamentesen lehet, akár virágcserepekben, vagy balkonládában termeszteni. A rendkívül magas C-vitamin tartalmú petrezselyem levél, a gasztronómia elmaradhatatlan, sokoldalúan felhasználható alapanyaga. Termesztési idő: 20 hét.

TERMŐHELY: 

Jól előkészített, magas kalcium tartalmú talaj, állandóan egyenletesen tartsuk nedvesen. Ugyanazon a helyen csak 5 évenként telepítsük újra, és az istállótrágyát kerüljük.

VETÉS: 

Március-áprilisban szabadföldbe, vagy balkonládába. Helyezzük a vetőcsíkot 1 cm mély barázdába, takarjuk földdel, és jól öntözzük be.

Csírázási hőmérséklet: 10 - 20 oC.

Csírázási idő: 28 - 35 nap.

GONDOZÁS: 

Tartsuk gyommentesen, és egyenletesen nedvesen, de a pangó vízállást kerüljük.

BETAKARÍTÁS: 

Akár a tél kezdetéig szedhető, a nagy hidegben agro-szövettel, vagy fóliával takarjuk. A leveleket mindig legalul vágjuk ki, de a tő közepét hagyjuk épen.

MEGJEGYZÉS: 

Hogy az ízanyagok és a vitaminok megmaradjanak, a petrezselymet mindig csak az étel megfőzése után adjuk hozzá. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés