Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü

Vöröshagyma 'De Brunswick' / Allium cepa

Sötétpiros, ízletes fajta.

Választható kiszerelés:

1 tasak (kb. 8-10 m hosszú sorra elegendő) → 360 Ft → szállítás egész évben, készlet szerint

          

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!
Csíráztató tálca tetővel Csíráztató tálca tetővel
99 Ft
Lebomló papírfalú tőzeghenger Lebomló papírfalú tőzeghenger
600 Ft
Trifender Pro WP termésnövelő készítmény Trifender Pro WP termésnövelő készítmény
2.230 Ft
"Florimo" Palánta és magvető föld "Florimo" Palánta és magvető föld
490 Ft

Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

mail Ingyenes szállítás 50.000 Ft feletti rendelés esetén

 

Kép: Név: Választható kiszerelés: Elérhetőség: Ár: Egységár: Kosárba
Vöröshagyma 'De Brunswick' / Allium cepa
1 tasak
9 db raktáron
360 Ft
360,00 Ft/db
Menny.:dbKosárba

Leírás

enlightenedVöröshagyma 'De Brunswick' (Allium cepa): A 'De Brunswick' fajta (korábbi neve 'Braunschweiger Dunkelblutrote') hagymái lapos gömbformájúak, sötétpiros színűek. A hús színe kezdetben fehér, de az érés során halványpirossá válik. Jól tárolható, és kissé csípős.

TERMŐHELY:

Nem túl nehéz, humuszban gazdag, kerti talajt kedvel, és meleg, nem túl nedves fekvést. Ne alkalmazzunk friss szerves trágyát.

VETÉS:

Március-áprilisban a szabadba vessük, sorokba, 0,5-0,7 cm mélységbe. Vessük ritkán, jól tömörítsük, és tartsuk nedvesen. Kelés után, ha szükséges, ritkítsuk. 15-18 oC-on csírázik, 14-20 nap alatt.

GONDOZÁS:

A fő növekedési időszakban, június-júliusban, ha szükséges, bőven öntözzük, de amint a levelek csúcsa elsárgul, az öntözést csökkentsük.

BETAKARÍTÁS:

Akkor szedjük fel, ha a levelek elsárgultak és kidőltek. Száraz időben szedjük.

MEGJEGYZÉS:

Téli tárolásra csak akkor szedjük, ha a lomb teljesen lesárgult, és csak a sérülésmentes hagymákat tároljuk be.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!

Keresés